De reünie die je niet mag missen: 29 september 2018
Als school blijven we graag in contact met onze oud-leerlingen en oud-leraren! Daarom is in 2018 de Stichting Alumni Pascal College opgericht. Het doel: contact (onder)houden met oud-leerlingen en oud-leraren, netwerken en elkaar zien tijdens evenementen zoals de reünie die we op 29 september 2018 organiseren.

Reünie! Maar wanneer, waar en hoe laat?
Op 29 september om 16 uur gaan de deuren van Pascal College op de Pascalstraat 4 in Zaandam open. Tussen 16 uur en 17 uur vindt de ontvangst plaats door oud-leraren. De reünie duurt tot 21 uur.

Eten en drinken, hoe zit dat?
Er zijn foodtrucks en diverse bars.

Waarom mag ik dit niet missen?
Een weerzien met oud-klasgenoten, oud-leraren, gezellige muziek, een hapje en een drankje, foto’s van jezelf die je niet eerder zag en de verhalen die je niet eerder hoorde. Een team van oud-klasgenoten en oud-leraren is al maandenlang in de weer om er een onvergetelijk, sfeervol en verrassend feest (der herkenning) van te maken. Een tot in de puntjes verzorgd weerzien dat je absoluut niet mag missen.

En nee, over een paar jaar heb je niet weer de kans om erbij te zijn!

Professionele fotograaf aanwezig
Tijdens de reünie zal een professionele fotograaf aanwezig zijn voor het vastleggen van de leuke momenten. De foto´s zijn ter plekke te bestellen en af te rekenen en deze worden dan thuisgestuurd (pin-betaling voor deze foto's is niet mogelijk, dus vergeet niet om contant geld mee te nemen).

Website en Facebook
Tickets voor de reünie zijn (met korting) te koop via de website www.pascalcollegealumni.nl. Ook is er de pagina 'Pascal College Alumni' op Facebook.

Wat als ik meer wil weten?
Antwoord op de meeste vragen vind je op de website www.pascalcollegealumni.nl Mocht het antwoord op jouw vraag daar niet tussen staan, dan vind je daar ook de contactgegevens van de contactpersoon voor deze reünie.