Zondag 20 maart 2016, begin van de lente.

Rennend de lente in! Tijdens het Scholenkampioenschap van de Circuit Run in Zandvoort streden bijna 40 Pascallers, verdeeld over 10 teams, om snelle tijden en eremetaal. Voorafgegaan door een raceauto en aangemoedigd door Adam (mascotte EK atletiek 2016, Amsterdam) scheurden de leerlingen de pitstraat uit. Ze vlogen door de Tarzanbocht, haalden topsnelheden in de afdaling van de Hunzerug, om uiteindelijk op het rechte stuk vlak voor start/finish nog een laatste inhaalmanoeuvre te plaatsen. Ondanks de persoonlijke toptijden bleef eremetaal in teamverband helaas uit. Deze lente is de competitie te sterk gebleken.

Een aantal leerlingen gaat zich nu serieus richten op deelname aan de veldloop tijdens het schoolsportevenement Olympic Moves. Meer informatie hierover is ook te vinden bij de docenten LO.

Wil je ook beginnen met hardlopen en je voorbereiden op een wedstrijd en wellicht volgend jaar deelnemen aan de Zandvoort Circuit Run? De sectie LO beschikt over verschillende trainingsschema’s!
Een sportieve lente toegewenst!

160320 circuitrun