26-09-2016

Aan alle bovenbouwleerlingen,

Dit schooljaarjaar willen we jullie weer de kans geven om je Anglia Proficiency en/of Masters-diploma te behalen. Wel is dit het laatste jaar dat we Anglia-examens aanbieden, dus als je beide examens wil doen, zal je er één in januari 2017 moeten maken en één in juni 2017. Dit zal je op basis van zelfstudie moeten doen. Voor opdrachten die je wil laten bekijken of waar je meer uitleg over wil, kun je terecht bij mevr. Van der Ven.

Als je hierin geïnteresseerd bent, moet je je opgeven bij mevr. Van der Ven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en dan zal er gezorgd worden voor materiaal waarmee je aan de slag kan. Opgeven voor het materiaal betekent NIET dat je ook al ingeschreven staat voor de daadwerkelijke examens. Dit zal je voor de onderstaande data moeten doen. Je mailt dan je volledige naam, geboortedatum, welk level je wil doen en of je wel of niet dyslectisch bent.

De examendata zijn als volgt:

Proficiency-examen: 26 jan 2017 om 13.05 uur -> opgeven vóór 12 december 2016

Masters examen: 22 juni 2017 om 13.05 uur -> opgeven vóór 15 mei 2017

Alle inschrijvingen na deze data zullen niet worden verwerkt!!!

Kosten Proficiency-examen: €79,-
Kosten Masters-examen: €95,-

Opgeven voor materiaal graag voor 3 oktober 2016, daarna is het materiaal af te halen bij mevr. Van der Ven vanaf 24 oktober 2016. Mocht je vorig jaar al materiaal hebben gekregen, dan hoef je je hier niet opnieuw voor op te geven, dan kun je gewoon verder werken in het materiaal dat je al hebt.

Mochten er nog andere vragen zijn, mail dan even of vraag het even na bij mevr. Van der Ven.

Met vriendelijk groeten,

Vakgroep Engels