01-06-2017 

 

Onze school is onderdeel van stichting ZAAM die dit jaar 5 jaar bestaat. Om dat te vieren wordt "The Battlez" georganiseerd, een wedstrijd tussen alle Zaam-scholen.
Per school gaan leerlingen en medewerkers samen op zoek naar coole ideeën, talenten en vaardigheden. De beste concepten worden op het afsluitende evenement op 5 oktober (Dag van de leraar & de leerling) gepitched om kans te maken op de hoofdprijs; een geldbedrag om het idee ook daadwerkelijk uit te kunnen voeren.

Maar je komt niet zomaar op een nieuw idee of creatie. Daarom is er de komende weken op elke school een interactieve workshop, waarmee je op zoek gaat naar leuke/mooie ideeën en talenten. Leerlingen en collega’s kunnen zich opgeven voor deze workshop op 20 juni.
De techniek die gebruikt wordt is Event StoryBoard Canvas die zorgt voor een snelle en gemakkelijke creatie en communicatie van ideeën.

Schrijf je in via whatsapp 06-24994481 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vergeet niet je naam, school en klas te vermelden.

Tot ziens op 20 juni!