05-09-2014
 

Louise uit klas 1A schreef een stukje over de eerste schoolweek:

Afgelopen week heb ik introductieweek gehad. Het was een superleuke week en ik heb veel nieuwe vrienden gemaakt. Maandag hebben we kennis gemaakt met onze mentor en de kinderen in de klas. We hebben ook onze boeken opgehaald, thuis heb ik mijn tas gewogen en hij was 10.5 kilo!
Dinsdag hebben we meer uitleg gekregen over de school. We hebben ook een buurtonderzoek rond de school gedaan.
Woensdag hebben we uitleg gekregen over hoe je een agenda goed kan gebruiken. We deden woensdag ook een speurtocht door de school. We hebben ook een opdracht gekregen om iets te tekenen wat je mooi vond in of buiten de school.

140905 klas1a
 

Donderdag gingen we naar jagersplas en daar hebben we allemaal leuke gedaan, zoals handboogschieten, katapult bouwen, estafette, siamees voetbal en allerlei waterspelletjes. Daar werd je kletsnat van! Als finale moest je touwtrekken. Onze klas (1A) heeft die sportdag gewonnen.
Vrijdag hebben we dodgeball gedaan (trefbal). Eigenlijk zouden we zouden buiten gaan voetballen maar het regende veel te veel. Klas 1D heeft die dag gewonnen. We hadden ’s avonds een disco en we bleven ook in de klas eten. De disco was superleuk en er werd ook bekendgemaakt wie de superklas was geworden. 1A en 1F waren de hele week al rivalen en we hadden allerlei grappen met elkaar uitgehaald. 1A had allemaal papiertjes in 1f’s klas opgehangen waar opstond: “1A is superklas” en 1F had bij ons op het bord geschreven “1F wordt superklas”.
Maar welke klas is superklas geworden? 1A, whoee!

140905 klas1b