14-01-2015
 

Het Pascal College doet mee met het Project 'Alle leerlingen actief'. Hiervoor werken we samen met Budovereniging Hikari uit Zaandam die bij de gemeente een subsidieaanvraag heeft gedaan. Samen met nog vijf sportaanbieders willen we ervoor zorgen dat de leerlingen van het Pascal College meer gaan bewegen. Dit initiatief krijgt ondersteuning van de Sportimpuls 2013: ‘Sport en bewegen in de buurt’.

Gedurende dit project zullen er op meerdere manieren extra, of vernieuwende beweegactiviteiten aangeboden worden. Zo zullen de leerlingen uit klas 1 en 2 tijdens hun les LO een tweetal kennismakingslessen krijgen: judo door Budovereniging Hikari en Freerunning door turnvereniging K&V.

150114 actief2

Deze week trappen we af met het naschoolse sportaanbod. Op maandag kunnen de leerlingen kennismaken met Budosport, door budoverenging Hikari. Op dinsdag geeft K&V de freerunning trainingen. Deze trainingen vinden plaats in zaal LO2 van het Pascal College en starten na het 9e lesuur om 16:15 uur.

Meer informatie

Voor meer informatie over 'Alle Leerlingen Actief' op het Pascal College kunt u kijken op de website Jongeren in Beweging. Ook kunt u contact opnemen met O. den Otter of B. van Benthem, docenten LO.

 
150114 actief