12-06-2015
 

De examenresultaten na het eerste tijdvak zijn donderdag bekend gemaakt. Dat was een spannend moment voor zowel leerlingen en docenten.
Gelukkig konden we ook dit jaar weer heel veel leerlingen blij maken met het verlossende telefoontje: ' Gefeliciteerd. Je bent geslaagd.'

Op het vwo is 93% van onze leerlingen geslaagd en we verwachten na de herexamens een slagingspercentage van 97%. Dat zijn percentages die horen bij categorale gymnasia en daar zijn we dan ook erg blij mee.
Van onze gymnasiumleerlingen is nu al 100% geslaagd. Toch gaan sommige leerlingen nog op het voor een herexamen om een hoger cijfer te halen.
Op de havo is nu 73% geslaagd. We zien dat veel leerlingen alsnog kunnen slagen via de herexamens. We denken daarom dat we dit jaar nog minstens 83% van de havo-leerlingen een diploma kunnen uitreiken.

We zijn ongelofelijk blij voor alle leerlingen die hun diploma hebben gehaald. Voor hen begint een nieuwe fase in hun leven. De leerlingen die het nog kunnen redden via een herexamen wensen we het allergrootste succes toe. Zet ‘m op!