10-12-2015

Traditiegetrouw is Sinterklaas ook dit jaar weer op bezoek geweest bij de bruggers van het Pascal College. Het waren bliksembezoekjes, want met maar liefst zeven brugklassen had de Sint het best druk.
Ook dit jaar viel het de Goedheiligman op hoe weinig stoute kinderen voor het Pascal College kiezen. Beter gezegd: hoeveel lieve, positieve en vooral ook bijzondere kinderen de brugklassen hier bevolken.

Wat heeft hij genoten van alle kinderen die op schoot kwamen zitten, die een selfie met hem wilden maken, van alle kinderen die op sportief gebied bijzondere prestaties leveren en natuurlijk van alle kinderen die muzikaal getalenteerd zijn. Alle kinderen hebben hem uit volle borst toegezongen met de bekende sinterklaasliedjes, maar ook heeft een brugger een adembenemende vertolking van de nieuwste song van Adéle ten gehore gebracht. Diep, diep respect hiervoor.

De Sint is weer vertrokken, de chocoladeletters en -repen die alle bruggers hebben gekregen (met dank aan Henni van Dijk) zullen inmiddels wel op zijn, maar ik verheug me nu al op de kennismaking met de brugklassers van volgend jaar.

Dank je wel. De Sint.

151210 sint01 151210 sint03
   
151210 sint04 151210 sint06