23-12-2015

Als eerst waren wij in het British Museum. Daar deden wij onze opdracht van geschiedenis, en interviewden sommigen van ons een bezoeker voor Engels. Nadat wij dat hadden gedaan, konden we gewoon door het museum lopen en naar de winkeltjes.

Om half zeven ongeveer gingen we in een pub fish and chips eten. Daarna gingen we in groepjes een avondwandeling maken, alles was mooi versierd. We gingen ook naar binnen in de Disney store. Het was daar vol met Disneyfiguren en spulletjes. We gingen ook naar Hamley’s, een supergrote speelgoedwinkel. Je kon heel veel testen en uitproberen. Om tien uur ongeveer kwamen wij in de herberg aan en gingen wij slapen.

We begonnen vrijdag met ontbijt en daarna maakten we een verkenningstocht door Londen. In onze groepjes gingen we naar leuke plekjes en souvenir winkels, we zijn ook veel met de metro gegaan. Nadat wij zowat heel Londen hadden doorgelopen en de meesten van ons pijnlijke voeten hadden, gingen wij naar het Natural History Museum. Daar deden we opdrachten voor biologie over het ontstaan van bepaalde diersoorten en we interviewden museumbezoekers voor Engels. Daarna konden we weer lekker door het museum lopen en souvenirtjes kopen.

Om zeven uur gingen wij superlekkere pizza eten en om negen uur stapten we in de bus. We keken een film en gingen om ongeveer twaalf uur ’s nachts Engelse tijd slapen. Het was een superleuke reis.

Jessica klas 1A

160107 london