Dokter Corrie praat met allerlei bekende en onbekende Nederlanders over de puberteit. Ze kwam onze leerlingen vragen hoe je nou eigenlijk verkering vraagt. Hoe doe je dit goed en wanneer weet je zeker dat het fout gaat? Tijdens de opnames speelden Tanya Stam (klas 3E) en Tom Ladiges (klas 2D) een hoofdrol. Voor de camera durfden zij elkaar verkering te vragen. Dat was natuurlijk niet voor het echie. Dokter Corrie is bekend van de Dokter Corrie Show op NPO3.

Wat gebeurde er tijdens de opnames?

Tanya: Dokter Corrie kwam naar ons toe en vroeg ons hoe je iemand verkering vraagt, of je verkering hebt en of je al een keertje gezoend hebt. Tom: Het is best wel raar dat iemand die je niet kent je deze vragen stelt. Zoiets vertel je liever niet. Het is privé. Tanya: Ik vind het niet moeilijk om het hier over te hebben. Ik heb nu toch geen verkering.

Wat was het leukste moment?

Tanya: We moesten erg lachen omdat de slotscène drie keer over moest. Het was de bedoeling dat er confetti over ons heen kwam, maar dat lukte steeds niet. Dus wij bleven elkaar maar verkering vragen. Tom: Dokter Corrie is grappig en aardig. Soms doet ze gek. Ze zegt geen gekke dingen maar ze trekt wel erg gekke gezichten. Dat ontspant lekker. Ik heb Tanya op twee manieren verkering gevraagd. Op de foute manier, door te bellen. En op de goede manier, gewoon face to face.

Wat het eng om mee te doen?

Tanya: Niemand anders uit mijn klas durfde mee te doen omdat ze denken dat ze dan voor schut staan. Ik vond het wel leuk om mee te doen. Tom: Van mijn klas deden de meesten wel mee. En ze vonden het grappig. Verder was het erg koud. De opnames waren buiten en het vroor. Het duurde wel twee uur. Maar ik kon vertellen wat ik wilde en dat maakte het ook gezellig. Tanya: Voor mij was het een unieke ervaring om voor de camera te staan. Ik ben nu al benieuwd naar de uitzending in april. Tom en Tanya: Leuk dat de school de gelegenheid geeft om hier aan mee te doen!

 

160121 nb2 doktercorryfoto2

160121 nb2 doktercorryfoto3

160121 nb2 doktercorryfoto5